Hlavní obsah

Tovačov už se těší na Dětské šibřinky

Novinky, Zdena Ludvová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok se děti z Tovačova a okolí těší na Dětské šibřinky, jak překvapí svými úžasnými a nápaditými maskami.

Foto: Zdena Ludvová
Článek

Letos se dočkají v neděli 11. března od 14 hodin, kdy ve sportovní hale začne program kouzelného karnevalu plného dovádění pro děti i dospělé.

Hosté se mohou těšit během odpoledne také na vystoupení dětských tanečních a sportovních kroužků z Tovačova. Čeká je také výborné občerstvení, které každoročně vylepší maminky a babičky dětí z pořádající mateřské školy v Tovačově o příspěvky dobrot z vlastní domácí kuchyně.

Rodiče dětí z mateřské školy a celá tovačovská veřejnost přispívá také dárky dětem do tomboly. Děti si domů odnášejí výhry a z výtěžku této akce může následně mateřská škola dětem koupit to, na co v rozpočtu školy nezbývají peníze. V minulých letech to bylo vybavení zahrady i interiéru školky, počítače, část výtěžku přispěla také na nové interaktivní tabule. Letos mají učitelky v plánu za výtěžek z Dětských šibřinek pořídit dětem výukové programy. 

Rak velkou akci pro děti by nezvládli zaměstnanci mateřské školy uskutečnit sami, a proto patří poděkování všem, kteří přispívají svou pomocí ke zdárnému průběhu - třeba pomocí i při závěrečném úklidu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám