Hlavní obsah

TJ Škoda Auto a Spokojený domov pořádají již čtvrtý ročník Bousovského šachování

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Auto Škoda Mladá Boleslav a Spokojený domov, o. p. s., pořádají čtvrtý ročník šachového turnaje Bousovské šachování. Uskuteční se v sobotu 22. září od 9:10 hodin v Základní škole T. G. Masaryka ve Školní ulici čp. 74 v Dolním Bousově.

Foto: Jan Harcuba

Snímek z loňského ročníku Bousovského šachování

Článek

Prezentace hráčů bude probíhat od 8 hodin. Turnaj je určen pro registrované i neregistrované šachisty bez ohledu na věk. Jako tradičně se jedná o jeden turnaj hraný švýcarským systémem na 7 kol tempem 2 x 20 minut + 5 sekund za tah.

Občerstvení bude zajištěno v restauraci u Sv. Kateřiny na náměstí v Dolním Bousově. Startovné se neplatí.

Přihlášky obsahující celé jméno a datum narození posílejte nejpozději do 20. září 2018 na adresu ředitele e-mailem akharcuba@centrum.cz, přihlásit se můžete i telefonicky na čísle 605 542 662 (Jan Harcuba).

Zakončení proběhne do 17 hodin. Turnaj se bude posílat na zápočet na Rapid LOK ČR. Pořadatel si vyhrazuje právo upravit jak systém turnaje, tak tempo hry a popřípadě i jiné věci podle okolností.

Po proběhlém turnaji bude následovat šachové překvapení.

Partnery akce jsou Malyra – domácí zdravotní péče, Inzert Reality a likérka Dolní Bousov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám