Hlavní obsah

Tichý svět uspořádá aukci koláží vytvořených známými osobnostmi

Novinky, Lenka Žáčková

První pražská kavárna Tichý svět má neslyšící obsluhu, ale je tam stejně dobře jako v kterémkoli jiném obdobném zařízení. Aukce se její podporu se uskuteční 17. března v hotelu Hilton Prague Old Town od 18.00 hodin.

Foto: Lenka Hatašová

Koláže v rukách svých autorů

Článek

Nezisková organizace se chystá na svou druhou aukci, tentokráte koláží vytvořených přímo pro Tichý svět. S lepidlem v ruce a nepřeberným množstvím výstřižků se zapojilo několik známých osobností, a to pod odborným vedením výtvarnice Jitky Kopejtkové.

Akci tradičně podpořila Michaela Dolinová, Štěpánka Duchková se svými syny, dále Kamila Špráchalová, Kaira Hrachovcová, Lenka Zahradnická. Nově se zapojila Bára Štěpánová s Václavem Florianem. Ruku k výtvarnému dílu přiložili i Ivona Březinová, Miloš Kratochvíl, majitelka Latin Art Gallery Katerina Bohac a řada dalších. Fotografka Lenka Hatašová zvěčnila autory s jejich díly v prostorách Muzea hl. města Prahy. Výtěžek bude věnován na podporu provozu Tiché kavárny.

Aukce ve prospěch Tichého světa se koná v Lobby baru hotelu Hilton Prague Old Town, V Celnici 1, Praha 1.

Obecně prospěšná společnost Tichý svět již 10 let pomáhá neslyšícím a rozvíjí jejich potenciál a schopnosti. Poskytuje neslyšícím tlumočnické služby, sociální a právní poradenství a podporu při hledání zaměstnání, včetně programu pro žáky a absolventy škol. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám