Hlavní obsah

Tepličtí stolní tenisté po polovině sezóny 2016/2017 zatím úspěšní

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V polovině sezóny mají stolní tenisté SKST Teplice důvod slavit a zároveň se zamyslet nad strategií pro jaro 2017.

Foto: Milan Řehák
Článek

SKST Teplice produkuje již řadu let velice kvalitní hráče. Mládež v pod vedením Karla Freimanna patří dlouhodobě k nejlepším v Ústeckém kraji a i díky těmto mladíkům všechny mužstva v klubu dosahují úspěchů. K oporám patří Michal Mít (15 let), jednička SKST Teplice, Standa Čáp (15 let), hvězda „E“ týmu, Jakub Beran (21 let), jednička v krajské soutěži KP2, Dan Kadlec (16 let), TOP 10 v KP2 a další.

V týmu "A", který hraje nejvyšší krajskou soutěž - divizi, se podařilo výborným složením hráčů prosadit a tým po 11 zápasech obsadil 4. místo s ambicemi na boj o 3. ligu.

V týmu "B" se zatím neprosadili hráči, na které klub vsadil, a pro druhou polovinu sezóny je potřeba se zamyslet nad složením a výkonností. "B" tým je po 11 zápasech na posledním místě v divizi. Pokud se nevzpamatuje, spadne do KP1.

V týmu "C", které soutěží v KP1, se podařil jasný povel k tlaku na výsledek. Tým se odpoutal z dolních sestupových pozic a očekáváme hladké udržení v polovině tabulky a udržení se v KP1 pro příští rok.

V týmu "D", který je obsazen také, jako všechny předchozí naší mládeží, je situace nejlepší a zároveň jsme mimo "A" na tyto výsledky nejpyšnější. "D" hraje v KP2 a drží si první pozici s jasnými ambicemi postoupit do silnější krajské soutěže. „Očekáváme jasný postup a nebereme nic jiného,” zní z úst reprezentantů déčka.

Tým "E", ve kterém z větší části hrají mládežníci, je na 4. místě v okresní soutěži 1. stupně. Nejlepší výsledky z mladíků do 18 let dosahuje Standa Čáp (15 let). Tým pokukuje po postupu do KP2 v další sezóně.

SKST Teplice přes úspěchy klubové nezapomíná na výchovu mládeže - mladíci patří k vrcholu ve všech věkových kategoriích. Trenér Karel Freimann očekává postup žáků na mistrovství ČR a vítězství mladíků v krajských přeborech jednotlivců i týmů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám