Hlavní obsah

Tepličtí dorostenci jedou na mistrovství ČR ve stolním tenise

Novinky, Milan Řehák

Mistrovství ČR ve stolním tenise dorostenců družstev se uskuteční 2. dubna v Ostravě. Ústecký kraj bude v týmovém mistrovství ČR stolních tenistů reprezentovat tým SKST Teplice.

Foto: Milan Řehák

SKST Teplice - dorostenci

Článek

Trenér Karel Freimann připravil tři dorostence na nejprestižnější republikový turnaj týmů. Reprezentanti byli nominováni po vítězném tažení týmu v krajských přeborech, který vyhráli a tím se nominovali do turnaje nejlepších.

Michal Mít (15 let) Dan Kadlec (17 let) a Stanislava Čáp (15 let) za SKST Teplice nastoupí v Ostravě proti 15 týmům ze všech krajů republiky.

Dorostenci se připravují v domácí hale SKST Teplice a Michal Mít navíc trénuje v krajském centru pod záštitou KSST UK, kde ho individuálně připravuje Martin Merker, skvělý ligový hráč, Iva Meidlová, také ligová hráčka a další.

Očekávání trenéra a realizačního týmu je optimistické a i přes malé zkušenosti Dana a Standy s tak náročnými turnaji by tým rádi viděli v horní polovině tabulky.

Hráči v tuto chvíli začínají s vysoce aktivním tréninkem v domácí herně, zaměřeným na vytrvalost a koncentraci, každý z hráčů na šampionátu odehraje několik velice náročných utkání a je potřeba být po fyzické i psychické stránce co nejlépe připraven.

Mít je v současnosti na 4. místě mezi dospělými v divizní soutěži kraje, Kadlec a Čáp dokázali vybojovat postup se svým týmem do vyšší soutěže KP1 s velikou převahou oproti soupeřům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám