Hlavní obsah

Tenisový areál na Vršavě bude hostit známé osobnosti

Novinky, Břetislav Šťasta

Zlínské tenisové dny a V.I.P. turnaj osobností je doprovodný program mezinárodního turnaje žen Smart Card Open by Monet+.

Foto: Břetislav Šťasta

Petr Čajánek

Článek

Tenisový areál na Vršavě v techto dnech hostí 5. ročník mezinárodního turnaje IFT žen o body WTA s dotací 50 000 USD. Turnaj odstartoval 4. června prvním kvalifikačním kolem. Finále dvouhry žen je naplánované na neděli 12. června a vítězka obdrží 7316 dolarů.

Třetí ročník Zlínských tenisových dnů bude probíhat ve dnech 10. a 11. června a odstartuje v pátek 10. června ve 14 hodin Dětským dnem s tenisem. Je přichystán bohatý program pro nejmenší tenisty pod dohledem profesionálních trenerů TK SK Zlín a součástí je i nábor nových tenisových nadějí. Dále je přichystána řada soutěží a zábavy v rodinném centru Galaxie.

Tenisové dny vyvrcholí v sobotu  V.I.P. turnajem osobností a podnikatelů. Na kurtech se například představí profesionální tenista Jiří Novák, vítěz sedmi turnajů ATP ve dvouhře a 18 vítězství ve čtyřhře.

Dále budou hrát: Jaroslav Navrátil, nehrající kapitán daviscupového družstva České republiky, Jan Rosák, moderátor, Josef Alois Náhlovský, český herec, komik a bavič, Pavel Čapek, redaktor, sportovní novinář a komentátor, Petr Čajánek, trojnásobný mistr světa v hokeji, který v současnosti obléká dres PSG Zlín, Jiří Marušák, hokejový obránce BK Mladá Boleslav, Michal Kadlec, fotbalista, Martin Berdych, otec Tomáše Berdycha, který je v součastnosti na 7. místě žebříčku ATP a další.

Zahajení V.I.P turnaje je naplánován na 10. hodinu. Bude se hrát systémem každý s každým ve čtyřech skupinách a pak budou nasledovat vyřazovací boje. Předpokládané ukončení a vyhlášení výsledků je v 15.30. Po skončení turnaje je přichystána autogramiáda.

Zlínské tenisové dny pořádá Agentura Čada. Celá akce se koná pod záštitou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka. Obě akce jsou přístupné zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám