Hlavní obsah

Tenisoví reprezentanti přijeli do Ostravy na utkání v Davis Cupu vlakem

Novinky, Josef Zajíc

V neděli 1. dubna v 14.35 dorazilo Pendolino z Prahy do Ostravy. Z vlaku vystoupili tenisoví reprezentanti České republiky Jiří Veselý, Adam Pavlásek, Václav Šafránek, Lukáš Rosol a Roman Jebavý spolu s kapitánem Jaroslavem Navrátilem a realizačním týmem. Ve dnech 6. a 7. dubna se utkají s Izraelem.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 1.4.2018 Pendolíno přivezlo v neděli 1.4.2018 ve 14,35 do Ostravy realizační tým Davis Cupu.

Článek

Po příjezdu uspořádal tiskový mluvčí reprezentačního týmu Davis Cupu Karel Tejkal  brífink v jižní čekárně železničního nádraží Ostrava - Svinov. 

„Cesta byla klidná, pohodlná. Přijeli jsme na čas. Těšíme se na utkání v hale RT TORAX Aréně,” uvedl Karel Tejkal.

„Představa o nadcházejícím utkání, které se bude hrát nezvykle v pátek a v sobotu (nižší zóny se hrají je ve dvou dnech a každý zápas na dva vítězné sety - pozn. aut.), je následující. Dnes je tady tým pěti hráčů v nejsilnějším složení, které máme. Jediný cíl, který máme, je vrátit se do první divize. V utkání s Izraelem máme jakousi výhodu. Hrajeme v domácím prostředí, mohli jsme si zvolit povrch. Mohla by to být naše výhoda. Izraelci antuku nemají rádi. Od duelu ovšem čekejme těžký boj, protože soupeř má zkušené hráče. Kvalita je ale i na naší straně,” informoval kapitán týmu Jaroslav Navrátil.

Losování proběhne ve čtvrtek 5. dubna od 12 hodin za přítomnosti primátora města Ostravy Tomáše Macury a náměstka primátora Vladimíra Cigánka na Radnici města Ostravy na Prokešově náměstí č. 8.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám