Hlavní obsah

Tatran se rozjel a zahřál fanoušky třemi góly

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Tatranu Kadaň rychle zapomněli na nepodařený jarní start a dali soupeři předčasnou velikonoční nadílku.

Foto: Václav Vlasák

Kapitán kadaňského mužstva Ondřej Mikeš dal v posledních dvou zápasech dal čtyři branky. Na snímků dává druhý gól Děčínu.

Článek

FK Tatran Kadaň - Junior Děčín 3:0 (0:0), branky: Klinec, Mikeš, Paul.

Kadaňští fotbalisté svým výkonem v neděli 24. března zahřáli zkřehlé fanoušky, a dali tak zapomenout na nepodařený vstup do jarní části krajského přeboru. Trenér Karel Šidlof měl tentokrát pro něj jen slova chvály. „Soupeře jsme k ničemu nepustili a byli jsme jednoznačně lepší. Chtěl bych hráčům za dnešní výkon poděkovat,“ dodal spokojeně kadaňský trenér.

Po prohře s Litoměřicemi před dvěma týdny musel nutně Tatran bodovat i v Litvínově. Bodový náskok na pronásledovatele z dolní části tabulky totiž není veliký. „Na zápas jsme se připravovali celý týden. Kluci si to vzali k srdci a od první minuty jsme byli lepší. Škoda, že jsme v prvním utkání dělali takové chyby. Hlavní ale je, je že hráči po Litvínově psychicky zvedli a nyní jdeme zápas od zápasu,“ dodal Karel Šidlof po zápase, který Kadaň vyhrála 3:1.

Dalšího soupeře přivítají kadaňští fotbalisté opět na domácí umělé trávě v neděli 31. března. Utkání s Horním Jiřetínem začíná v 15.00 hodin. A opět vyběhnou na hřiště s cílem, aby tři body zůstaly doma a Tatran se dotáhl se na špičku tabulky.

Reklama

Výběr článků

Načítám