Hlavní obsah

Taneční skupina Lady Stars vystoupila na Hustopečském skákání

Novinky, Věra Komoňová, Mgr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční skupina Lady Stars je zájmovým kroužkem při Gymnáziu T. G. Masaryka v Hustopečích. Pravidelně vystupuje na nejrůznějších kulturních, společenských a sportovních akcích. Mladší tanečnice LS se představily v sobotu na Hustopečském skákání se svými úspěšnými i novými tanečními choreografiemi.

Foto: Věra Komoňová, Mgr.

LS a Pomáda

Článek

Mladší i starší tanečnice a tanečníci LS mají mnoho nejrůznějších ocenění, jsou již několikanásobní mistři i vicemistři světa IFMS, mistři a vicemistři republiky IFMS a úspěšně reprezentují Hustopeče i v soutěži Emco - Taneční skupina roku, kde získali v roce 2015 dvě stříbrné medaile v republikovém finále.

Příjemné prostředí, perfektní organizace a vřelé publikum vytvořily příjemnou atmosféru skákání a děvčata za svoje výkony sklidila velký potlesk.

První skladbou byla taneční show Pomáda, která roztleskala publikum, další choreografie patřila úplně nové skladbě s pompomy s názvem Popelka, kterou LS pilně trénují na soutěžní taneční sezónu 2016.

Letos má taneční skupina opět velké plány s reprezentací doma i v zahraničí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám