Hlavní obsah

Taneční škola Shareefa přivezla medaile z Vánoční soutěže

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. prosince se mladoboleslavské juniorky a dospělé tanečnice školy Shareefa snažily o cenné medaile na soutěži Dance of Live u České Lípy, a to s velikým úspěchem. Celodenního tanečního maratonu se účastnily jak mladoboleslavské tanečnice, tak týmy a skupiny z celé České republiky.

Foto: Eva Shareefa

TS Shareefa

Článek

Výsledky TS Shareefa: 

Orientální tance s křídly bohyně Isis - juniorské sólo Adéla Paulová: 3. místo.

Trio dospělých tanečnic Charlestonové okénko Les Chats de cabaret – Markéta Zavřelová, Eva Hlávková, Veronika Baboráková-Liebichová: 2. místo.

Skupina TS Shareefa beledy Ya awaad – Veronika Nolová, Zuzana Michalíková, Adéla Paulová, Eva Hlávková, Miriam Lunix: 4. místo.

TS Shareefa se nyní připravuje na Vánoční večírek školy - uskuteční se v sobotu 17. prosince v sále DPS Havlíčkova Mladá Boleslavi - a na další firemní plesy, oslavy i taneční soutěže.

V lednu se mohou hlásit do školy Shareefa nové zájemkyně o tance flamenko, orientální břišní tance, kabaretní muzikálové tance a jazz dance.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám