Hlavní obsah

Tancem za sluncem aneb Boží kralupská technopartička

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již dlouho letos připravuje kralupský Petr Okleštěk s přáteli druhý ročník svého kultivovaného open-air projektu Tancem za sluncem, což bude letos menší technopartička bez účasti živých kapel, nicméně akce bude proložena krátkými sportovně kulturními vložkami, jako ostatně již v minulém roce.

Foto: Martin Tlustý

O finále mezi páteční půlnocí a druhou hodinou ranní se postarají kralupští teenageři z týmu Masto Crew.

Článek

Akce vypukne v pátek 14. srpna po patnácté hodině, největší nával tancechtivé mládeže se očekává pochopitelně až směrem k večerním hodinám. Řádně nahlášený hudební technoprojekt se uskuteční na louce za kralupským letním koupalištěm v Lobečku.

Především kralupští technaři začnou honit své aparatury od čtyř odpoledne, každý by měl hrát hodinu, pouze mnohočetný kralupský Masto Crew Team to bude mezi půlnocí a druhou ranní mastit rovnou hodiny dvě.

Během obměn pouštěčů a jejich aparátů budou návštěvníky, ostatně jako v minulém roce, bavit provazochodci, potulní malíři a možná i roztodivní kejklíři, tož se necháme překvapit. Vstup na akci je zdarma.

Pouštěči by měli předběžně vystoupit v tomto pořadí:

16:00 - 17:00 Bob (T-Komplex)

17:00 - 18:00 Peky (Ghosts)

18:00 - 19:00 Mikita (Spiritual Kwintek)

19:00 - 20:00 Šmela (Prosex)

20:00 - 21:00 Kyšour (Ghosts)

21:00 - 23:00 Drum Technology

23:00 - 00:00 Slawa (Ghosts)

00:00 - 02:00 Masto Crew

Změny programu vyhrazeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám