Hlavní obsah

Tachovské děti si vyzkoušely minigolf i Rukodílnu

Novinky, Lucie Lihmová

Centrum podpory rodiny Tachov společně s klubem Relax nabízí dětem každé prázdninové pondělí různorodé akce. Během letošních prázdnin si mohly 2. července vyzkoušet minigolf a o týden později Rukodílnu. Obě akce se líbily, děti si je náležitě užily a těší se na další.

Foto: Lucie Lihmová

Minigolf

Článek

Pro děti je připravena široká škála aktivit. První letní aktivitou byl minigolf, který děti zvládly naprosto s přehledem. Počasí jim také přálo a po vydařeném sportovním výkonu přišla zasloužená odměna v podobě občerstvení a drobných dárků.

Další aktivitou byla Rukodílna, při které se zapojili i někteří rodiče. Děti a pracovníci CPR Tachov a klubu Relax během pětihodinového trvání akce vyrobili a vyzkoušeli veselé balónky, ruku 3D, malování na sádru, lapač snů a mnoho dalšího. Výrobky si mohly děti odnést domů nebo je ponechat jako dekoraci v prostorách, kde se akce konala. Odměnou dětem byla zmrzlina, která přišla v letním počasí vhod. Děti za snahu dostávají drobné odměny a dárky.

„O letních prázdninách k nám nechodí pouze děti našich klientů či klientů klubu Relax, ale i děti z rodin, kde nejsou výrazné problémy. Využívají možnosti trávit volný čas aktivně a spolupráce s nimi o prázdninách je jiného charakteru, než během jiných měsíců. Atmosféra je uvolněnější a pohodová,“ uvedla pracovnice Centra podpory rodiny Tachov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám