Hlavní obsah

Symbolem osmého večera Domova Paprsek budou srdíčka

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srdíčka se stanou symbolem osmého večera pro Domov Paprsek v Olšanech na Šumpersku. Benefiční akce pro osoby se zdravotním znevýhodněním s mentálním a kombinovaným postižením se uskuteční 22. listopadu. Večer má neopakovatelnou atmosféru jak pro návštěvníky, tak i vystupující hudebníky.

Foto: archiv MAS Horní Pomoraví

S prvními tóny se na Společenském večeru Domova Paprsek zaplní parket a tancuje se až do konce.

Článek

S prvními tóny se totiž plní parket nadšených tanečníků, a to běžně nezažijete. „Právě obrovská srdečnost panuje po celý společenský večer. Proto i letošní srdíčková symbolika je více než příhodná,“ uvedla za pořadatele Renata Baslerová z Místní akční skupiny Horní Pomoraví.

Program odstartuje v 16 hodin bubny jambee v podání uživatelů Domova Paprsek. Kromě hudby k tanci čeká letos na návštěvníky také vystoupení ze Základní školy v Olšanech a oňová a laserová show Postr-Poi.

Součástí akce je bohatá tombola, do které přispívají dárci z celého regionu. „Sponzorů není nikdo dost – radost udělá všechno, největší však to, co se dá sníst,“ podotkla Baslerová.

Akci pořádá Aktivní Pomoraví z. s. ve spolupráci s Domovem Paprsek  a MAS Horní Pomoraví. Od začátku je její hlavní ideou připravit společenskou událost s tancem a zábavou, kde se setkají jak postižení z různých zařízení v kraji, tak i místní obyvatelé. Vstupné na Společenský večer je dobrovolné. Vybraná částka vždy putuje ve prospěch Domova Paprsek.

Olšanské zařízení pro osoby se zdravotním znevýhodněním poskytuje sociální péči osobám s mentálním a kombinovaným postižením. Funguje rezidenčně s celoročním pobytem v obci Olšany v regionu okresu Šumperk, kapacita domova činí 65 osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám