Hlavní obsah

Svět plazů je k vidění v pražském nákupním centru Arkády

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nákupním centru Arkády v Praze 4 od 8. do 28. října probíhá exotická výstava plazů Terra Fauna. Jedinečná výstava představí hady, pavouky a štíry ze všech kontinentů světa v jejich přirozeném prostředí. Výstava je provázena komentovanými prohlídkami.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

V perfektně upravených teráriích s popisem vystavených exemplářů uvidíte jednoho z největších hadů na světě – krajtu královskou, hroznýše královského, bojgu stromovou, chřestýše běloretého, užovky - diadémovou, indickou nebo také paprsčitou - ale i zmiji tureckou či jedovatou kobru indickou a mnoho dalších. Vystaveny jsou i štíři, mnohonožky, kudlanky nebo strašilky.

Jejich životem zájemce provede zkušený chovatel Michael Ricker. Jím komentované prohlídky probíhají v 1. patru s překladem každý den vždy v 16, 17 a 18 hodin zdarma. Chovatel vybrané druhy plazů ukáže i zblízka. Na závěr svého výkladu a prohlídky rád zodpoví všechny případné dotazy.

Reklama

Výběr článků

Načítám