Hlavní obsah

Svět(láá...) fest se vydařil

Novinky, Michaela Poláková

Druhý ročník festivalu Svět(láá...) fest se uskutečnil v sobotu 9. června na fotbalovém stadionu ve Světlé nad Sázavou.

Foto: Michaela Poláková

Anna K.

Článek

Festival otevřela skupina Madame Butterfly z Ledče nad Sázavou. Po nich nastoupila legendární kapela Citron. Pro nemoc zpěváka kapely Harlej organizátoři na poslední chvíli změnili program. Místo Harleje vystoupila populární kapela Argema. Po nich to na podiu rozjela kapela Seven a jejich host Monika Agrebi.

Večer začala kapela Morava. Po ní nastoupila největší hvězda festivalu Anna K. Další legendy vystoupily hned po ní, slovenská rocková Metalinda a festival ukončila kapela Nice Navels.

Po celou dobu festivalu si všechny kapely pochvalovaly jak organizaci, tak atmosféru. "Jeli jsme na festival, o kterém jsme nic nevěděli. Těšili jsme se, protože je to pro nás nový region, často sem nejezdíme. Takže jsme nevěděli, do čeho jedeme. Hrozně nás nadchlo, že lidi, ačkoliv nemůžou naše písničky znát z rádií, reagovali skvěle," popsal atmosféru Filip Šubr z kapely Seven.

Peter Sámel ze slovenské legendární kapely Metalinda popsal festival takto: "Výborná atmosféra byla, lidé skákali, zpívali s námi. Bylo to super a jsem rád, že nepršelo."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám