Hlavní obsah

Švédská hvězda reggae navštíví Prostějov

Novinky, Vítězslav Lužný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda evropského reggae a dancehallu přijíždí do Česka. Od 23. do 25. února navštíví Joey Fever ze Švédska postupně Prahu, Prostějov a Opavu. Na miniturné ho doprovodí Forward March Posse a Wicked soundsystem. V Prostějově v klubu Apollo 13 a Opavě ho doprovodí i hip hopové duo Douny & Fudja.

Foto: archiv zpěváka

Joey Fever - reggae a dancehall hvězda ze švédského Stockholmu

Článek

Oblíbený seriál karibské hudby Harvest party v prostějovském klubu Apollo 13 nezastaví ani zimní měsíce. Naopak. Čím větší zima venku je, tím známější tváře a hlasy do Prostějova míří. Tentokrát se totiž na Hané představí vycházející hvězda evropského reggae a dancehallu Joey Fever.

Švédský zpěvák, který nedávno představil debutové LP In Fever, které vyšlo pod britským labelem Lockdown, zpívá už od roku 1998 a prostějovskému publiku se představí 24. února. Za sebou má několik hitů pod různými vydavatelstvími a kromě rodného Stockholmu se proslavil už skoro po celé Evropě. Zpěváka s nezaměnitelným hlasem na miniturné doprovodí DJ-ové Forward March Posse z Prahy.

„Joey Fever přijede do Česka na tři dny. A myslím, že pro nás může být velkou ctí, že kromě Prahy a Opavy přijede taky do Prostějova. Hudební fanoušci by si ho rozhodně neměli nechat ujít, protože s velkou pravděpodobností ho budou mít možnost spatřit už jen na velkých festivalech, kam jeho hvězda jasně směřuje,“ uvedl pořadatel koncertu Vítězslav Lužný.

V pátek 24. února v klubu Apollo 13 vystoupí také zástupci prostějovské hudební scény – necelý půlrok po veleúspěšném křtu debutového alba Nemáš ani ponětí rozjedou svoji show i hiphopoví Douny & Fudja. Na závěr celé akce zábavu ještě obstarají DJ-ové z opavských Wicked sound, v Prostějově velmi dobře známí. Celá akce začne ve 20 hodin a více informací se dozvíte na webu klubu nebo na facebooku. 

Reklama

Výběr článků

Načítám