Hlavní obsah

Svatojánský bál na nádvoří Chvalského zámku zve princezny, rytíře i prince

Novinky, Alexandra Kohoutová

Svatojánský bál princezen, rytířů a princů na nádvoří Chvalského zámku přivítá celou královskou družinu s princeznami, rytíři, královnou, skřítkem, vílou Ohnivkou a Meluzínkou, ale i malé a velké návštěvníky v neděli 19. června.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chvalský zámek v Praze 9-Horních Počernicích je všem dětem i rodičům dobře známý pro spoustu výstav a akcí, které pořádá. Nyní se na vědomost dává, že se již popáté otevře brána zámku všem princeznám, rytířům a princům, a to v neděli 19. června od 15 hodin, kdy se koná Svatojánský bál princezen, rytířů a princů.

Přijměte naše pozvání a zúčastněte se zábavného bálu, na kterém baví nejen celá královská družina - princezny Popelka, Šípková Růženka, Koloběžka I., královna, víla Ohnivka, Meluzínka, královna, rytíři i skřítek, ale i malí i velcí návštěvníci. Budete tančit na ty nejkrásnější písničky z českých filmových pohádek, zažijete spoustu soutěží, to vše na půvabném krytém zámeckém nádvoří.

Proběhne i rytířská šarvátka a volba nejkrásnější princezny a prince / rytíře bálu. Navíc dostanete zdarma čerstvě napečené koláčky z královské kuchyně. Vstupenky na místě v den akce, zámek se otevírá ve 14:30.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám