Hlavní obsah

Svatební den zažijí návštěvníci zámku ve Křtinách

Novinky, Šárka Veselá

Na pozemku Mendelovy univerzity v Brně se bude konat pro zaměření univerzity zcela netradiční akce. Svatební den otevřených dveří se však do prostoru zámku Křtiny nesporně hodí nejen z důvodu blízkosti kostelu Svaté Panny Marie, ale také z důvodu jedinečného prostředí a zázemí přímo na zámku.

Foto: Ing. Tomáš Srnský

Zámek Křtiny - účelové zařízení se širokým zaměřením

Článek

Školní lesní podnik Masarykův les Křtiny Mendelovy univerzity v Brně jako pořadatel akce návštěvníkům představí nejen prostory a služby zámku Křtiny, ale také dalších organizací, které se svatebního dne účastní.

Hosté si tak mohou prohlédnout, vyzkoušet či ochutnat cukroví, svatební menu, svatební líčení a účesy, ale také svatební šaty a pánské obleky. Perličkou bude nejen krásně nazdobené svatební auto, ale také například květinová výzdoba vytvořená různými organizacemi, mezi nimiž se bude prezentovat i další organizační součást Školního lesního podniku.

Svatební den se koná v pátek a sobotu 7. a 8. března a vstup na něj je pro návštěvníky zcela zdarma. Mohou si tak prohlédnout nejen místo pro svatební hostinu, ale také prostor, kde by mohl proběhnout jejich obřad.

Reklama

Výběr článků

Načítám