Hlavní obsah

Superbabičkou se stala úřednice z Prahy, finálem provedl "Viky Cabadaj"

Novinky, Vladimír Tauchman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotním podvečeru 30. září se sjely nejlepší superbabičky do Jaroměře, aby se ve velkém sále Městského divadla utkaly o titul absolutní královny v soutěži Cellbes superbabička desetiletí České republiky. Stala se jí Olga Rácová z Prahy, odborná referentka Krajského úřadu středočeského kraje.

Foto: Vladimír Tauchman

Finalistka Zdeňka Táborská

Článek

Do finálového galavečera postoupily Marie Wolfová z Uhlířova u Opavy, Zdeňka Táborská z Doks, Naděžda Preisslerová z Brna, Blanka Křížková z Hradce Králové, Eva Matoušková z Prahy, Eliška Volmutová z Heřmanova Městce a právě Olga Rácová z Prahy. Pořadem prováděl místo indisponovaného Josefa Náhlovského Jan Antonín Duchoslav, kterého všichni znají především z kultovního filmu Sněženky a machři jako Viky Cabadaje. O hudební doprovod se postaralo duo Galánečka.

V porotě, která měla nelehký úkol zasedli : předseda Vladimír Tauchman, starosta města Jaroměř Jiří Klepsa, místostarosta města Dobruška a krajský zastupitel za ANO Petr Sadovský, manažerka firmy Cellbes Irena Výšková, manažerka STUDY CZ Pavla Pulchart, umělecká maskérka Dermacol  Daniela Svobodová, umělecká fotografka Jitka Pacovská a soutěžící Renata Šťastná, která se stala v r.2012 nejúspěšnějí Superbabičkou ČR.

Vlastní finálový galavečer byl nepřetržitý proud humoru, šarmu a elegance, osobitě a duchaplně moderovaný Janem Antonínem Duchoslavem. To vše doplněné skvělou Galánečkou za asistence nadšeného publika.

Galánečka se svým megahitem Šenkýřka hned od začátku navodila tu správnou pohodovou atmosféru. Po představení poroty a soutěžících se rozeběhl program úvodním rozhovorem a interpretací vtipu. Ve volné disciplině mohly soutěžící naplno uplatnit svoji kreativitu.

Nejvíce zaujala vystoupení Zdeňky Táborské jako tajemné tanečnice z orientu, Blanky Křížkové scénka s vnoučaty Mach + Šebestová s kouzelným sluchátkem a rokenrolová taneční kreace s přemetem Olgy Rácové. Závěrečná disciplina proběhla v outfitech od generálního partnera Cellbes.

Nastalo závěrečné vyhodnocení soutěže. Všechny finalistky byly za své výkony a nasazení odměněny dárky od partnerů finále, kterým bychom chtěli tímto poděkovat.

Generální partner Cellbes věnoval voucher na produkty z aktuální nabídky dle vlastního výběru v ceně 7.000,- Kč. Pan Andrej Babiš daroval hlavní cenu pro vítězku - pobyt pro dvě osoby na Čapím hnízdě. Agentura STUDY CZ jazykové pobyty, město Jaroměř dárky a finanční podporu, Becher dárkovou soupravu z třináctého pramenu, vinařství Mutěnice to nejlepší z nabídky, Dermacol kosmetický balíček a líčení, Mileta a.s. Hořice dárkové balení ručníku a kapesníků a zákusky od

Cukrářské výroby Forgáčová a Suchanová Josefov.

Velké poděkování patří také zaměstnancům a technikům Městského divadla Jaroměř, kteří vytvořili ideální podmínky pro uskutečnění a zdařilý průběh tohoto finále. Děkujeme také paní Marii Krepsové za naaranžování divadelní scény.

Blahopřejeme královně českých babiček paní Olze Rácové za úspěch v soutěži. Širokou veřejnost přesvědčila, že i v roli babičky múže zůstat elegantní, šarmantní dámou, která kolem sebe šíří dobrou náladu, nešetří vtipem ani nezvýklýmí nápady. Tak i v očích svých vnoučat zůstane „cool” babičkou ještě dlouho. Získala tak hlavní cenu, kterou předal pan Petr Sadovský.

Reklama

Výběr článků

Načítám