Hlavní obsah

Střední zdravotnická škola AGEL zve na Den otevřených dveří v Ostravě i Českém Těšíně

Novinky, Lucie Drahošová

Střední zdravotnická škola AGEL, která již druhým rokem působí v Ostravě-Koblově a od září 2018 nově také v Českém Těšíně, otevře ve čtvrtek 13. prosince na obou svých pobočkách brány všem zájemcům o studium zdravotnických oborů.

Článek

Žákům a rodičům v rámci Dne otevřených dveří přitom škola nabídne nejen běžné prohlídky prostor a povídání s kantory, ale na pobočce v Českém Těšíně netradičně také bezplatná zdravotnická vyšetření.

„Žáci si budou moci během Dne otevřených dveří prohlédnout prostory školy, seznámit se s vyučujícími i vedením školy a samozřejmě se zeptat na vše, co je kolem studia na AGEL Střední zdravotnické škole zajímá,“ prozradil ředitel Střední zdravotnické školy AGEL Ing. Vladimír Janus.

Na pobočce v Českém Těšíně si pak rodiče a doprovod žáků bude moci navíc bezplatně nechat například změřit krevní tlak a cukr v krvi, nechat zjistit krevní skupinu, využít výživové poradenství s nutriční terapeutkou, vyšetření ortopedických vad nohou či vyšetření prstovým pletysmografem.

„Jsme zdravotnická škola a od svého založení si zakládáme na propojení teorie s praxí. Náš Den otevřených dveří proto nebude výjimkou,“ dodává Ing. Janus s tím, že v nadcházejícím roce bude škola nabízet čtyřleté denní studium, a to na pobočce v Ostravě v oborech praktická sestra a laboratorní asistent, v Českém Těšíně pak v oborech praktická sestra a zdravotnické lyceum. 

Den otevřených dveří proběhne na pobočce v Ostravě na adrese Antošovická 107/55 i na pobočce v Českém Těšíně na ulici Slovenská 1911/1 shodně ve čtvrtek 13. prosince od 14 do 17 hodin.

Zájemci, kteří prosincový Den otevřených dveří nestihnou, pak budou mít ještě další šanci v lednu, případně je ve vybraných případech možnost domluvit si i individuální termín.

Reklama

Výběr článků

Načítám