Hlavní obsah

Stolní hokejisté hráli o první body ve druhé lize

Novinky, Tomáš Vítámvás

V neděli 11. března se uskutečnilo první kolo 2. Ligy družstev ve stolním hokeji šprtci. Po dlouhých letech se tato soutěž hraje opět jako celorepubliková. Zápasy se proto odehrávaly na dvou místech. V Boskovicích a v Modřicích.

Foto: Adam Čech

šprtec

Článek

Tým Žďáru nad Sázavou se účastnil soutěže v Modřicích, kde se postupně utkal nejprve s týmy Břeclavi a poté s domácími Dragons. A nevedl si vůbec špatně. Hned na úvod totiž získal skalp Břeclavi v poměru 5:3 a tím i první dva body do soutěže. Ani v druhém utkání se domácí neměli za co stydět. Těsná prohra s domácími Dragons v poměru 4:5 sice body do tabulky nepřinesla, ale i samotný výsledek je nutné ocenit.

V dalším kole se tým Žďáru představí na domácí půdě. Ještě před tím ale čeká hráče z Vysočiny několik dalších akcí. Tou první je turnaj v Nových Dvorech, který pořádá Regionální sdružení mládeže pro stolní hokej a stolní kopanou Vysočina ve spolupráci s SDH Nové Dvory.

Novodvorský turnaj pod Peperkem, který se koná v neděli 18. března v Kulturním domě v Nových Dvorech u Přibyslavi bude zároveň druhým turnajem VYSOČINA TOUR. Jedná se o otevřenou sportovní akci, na které budou vítáni všichni zájemci o tuto hru. A především děti se mohou těšit na množství cen, které pro ně pořadatel nachystal.

Výsledky soutěží a pozvánky jsou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách http://www.uhshbrno.cz/ a http://vysocina.billiardhockey.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám