Hlavní obsah

Stolní hokejisté bojovali v Modřicích o důležité body

Novinky, Tomáš Vítámvás

V sobotu 27. ledna se hráči Žďáru nad Sázavou zúčastnili turnaje kategorie ČP 36 v Modřicích, aby zde bojovali o důležité body v rámci kvalifikace na Mistrovství České republiky 2018, které se bude na konci listopadu konat v Boskovicích.

Foto: Tomáš Vítámvás

Hráči BHL Žďár nad Sázavou na turnaji ve šprtci kategorie ČP 36 v Modřicích

Článek

Turnaj pod názvem Kvartál Modřice uspořádal tým Dragons v Hotelu Gregor v Modřicích. V tomto roce se jednalo o první turnaj kategorie ČP 36, což je nejvyšší kategorie turnajů ve stolním hokeji.

Turnaj byl v nové sezoně prvním, kde byl použit nový program pro řízení turnajů, takže byli všichni účastníci i pořadatelé zvědaví, jak vše proběhne. Nový program také přinesl další významnou změnu. Tou byla změna v bodování, kdy hráč nově získává 3 body za výhru a 1 bod za remízu.

Na turnaji nechyběli ani hráči týmu BHL Žďár nad Sázavou. Tomáš Vítámvás první čtyři kola držel neporazitelnost, ale následné tři prohry stačily pouze na 29. místo. Také další hráči Žďáru si vedli výborně. S bilancí 3 výher, 1 remízy a 3 proher se na 53. místě umístil Martin Bednář, na 55. místě Vojtěch Ludvík a na 56. místě Adam Šustr.

Důležité body do kvalifikace MČR však získali také na 78. místě Tomáš Kalina, na 90. místě Jaroslav Vocásek a na 94. místě Adam Čech.

Nejlepší formu si však do Modřic přivezl Vít Vondál z Boskovic. Toho na druhém místě následoval domácí Jaroslav Frankl a na místě třetím Petr Henych z Mostu.

Nejbližšími akcemi pro každého zájemce, a především pro širokou veřejnost z Vysočiny, budou 3. března turnaj v Hamrech nad Sázavou, 18. března v Nových Dvorech a 31. března ve Žďáru nad Sázavou.

Výsledky soutěží a pozvánky jsou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách http://www.uhshbrno.cz/ a http://vysocina.billiardhockey.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám