Hlavní obsah

Starší fotbalová přípravka MiRaVa prožila "zlatý víkend"

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední adventní víkend získala starší přípravka MiRaVa (fotbalové spojení mládeže obcí Milotice, Ratíškovice a Vacenovice) ve dvou dnech dvě zlaté medaile na dvou turnajích. Kluci tak potvrdili skvělou fotbalovou formu roku celého 2014 a sami si dali dárek pod stromeček.

Foto: Jana Slováková

MiRaVa: Petr Václavík (ročník 2005) při tréninku v Ratíškovicích

Článek

Ani v předvánočním čase kluci z fotbalových přípravek MiRaVa nezaháleli. Zúčastnili se v posledním adventním víkendu hned dvou turnajů.

Sobotním turnajem byl v pořadí již druhý turnaj Okresní halové ligy starších přípravek na dubňanské hale Želva, který pořádal nově přejmenovaný klub FK Hodonín (bývalé RSM Hodonín).

Kluci z oddílu MiRaVa, stejně jako v prvním halovém turnaji OHL, nezaváhali a turnaj s přehledem vyhráli. Neobdrželi dokonce ani branku! Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Martin Mišík, který nastřílel soupeřům 9 gólů. Výsledky: MiRaVa - Rohatec 5:0, MiRaVa - FK Hodonín 2:0, MiRaVa - FKM Morava 0:0, MiRaVa - Strážnice 3:0, MiRaVa - Mutěnice 7:0, MiRaVa - Dubňany 5:0.

Nedělní turnaj se odehrál v nedalekém Moravském Písku. Ten už byl o něčem jiném. Sešla se zde kvalitní mužstva a tak se na palubovce odehrávala dramatická utkání. Největšími soupeři obou sestavených družstev MiRaVa byly týmy FK Hodonín a Dolní Němčí, v jehož řadách nastoupili hned čtyři borci hrající za 1. FC Slovácko.

Výsledky: MiRaVa A - Babice 7:1, MiRaVa A - MiRaVa B 3:0, MiRaVa A - Kunovice 4:1, MiRaVa A - Dol. Němčí 4:1, MiRaVa A - FK Hodonín 2:2.

Kluci i tento turnaj vyhráli a odvezli si za dva dny do svých sbírek trofejí  další dvě zlaté medaile. A že jistě nebyly poslední, o tom svědčí i práce trenéra Pavla Vaculy a neutuchající pomoc a podpora rodičů těchto desetiletých borců, kteří se baví fotbalem.

Starší přípravka MiRaVa hraje ve složení: Denis Slovák, Viktor Vacula, Martin Mišík, Ondřej Krist, Jakub Šural, Matěj Gasnárek, Petr Václavík, Patrik Škrovánek, David Koplík, Jan Procházka a Ondřej Brhel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám