Hlavní obsah

Starohradské noční pohádkové prohlídky doprovodí dračí ohňová show

Novinky, Ivana Kvasnicová

Atmosféru pohádek čaroděje Archibalda I. v netradičním pojetí mohou zájemci zažít na hradu a zámku Staré Hrady o Hradozámecké noci. Noční pohádkové prohlídky zámeckého pohádkového sklepení a hradních a zámeckých prostor doprovázené dračí ohňovou show nebo Velký rytířský turnaj v pravém středověku pobaví děti i dospělé.

Foto: Staré Hrady

Hradozámecká noc na Starých Hradech.

Článek

Atmosféru pohádek čaroděje Archibalda I. tentokrát v netradičním pojetí Noční pohádkové prohlídky s dračí ohňovou show všemi smysly ochutnáte na pohádkových Starých Hradech u Jičína v sobotu 29. srpna od 18 hodin do první nedělení hodiny ranní.

Princezny, čarodějnice, čerti a čertice i opravdoví rytíři provedou malé i velké návštěvníky tajemným zámeckým sklepením i hradem a zámkem. K tomu všemu bude patřit i Velký rytířský turnajem (od 18 hodin), doprovázený dračí ohňovou show (po setmění od 21.30 hodin a před půlnocí). 

V zámeckém pohádkovém sklepení na návštěvníky čeká obydlí starohradského obra, ledové a vodnické království, žalář, hladomorna, starohradské peklo i obří smaragdoví draci. Na hradě a zámku vejdete do nejstarší části Starých Hradů, kde se skrývá tajemný poklad templářských rytířů.

Reklama

Výběr článků

Načítám