Hlavní obsah

Staré Hrady zvou na pohádkové vinobraní za účasti mladého Albrechta z Valdštejna

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ochutnávku nejlepších vín ze sklepů českých a moravských vinařů, vinný jarmark i souboje královských mušketýrů spolu s dobovou kuchyní za osobní účasti mladého pána Albrechta z Valdštejna pořádají na pohádkovém hradě a zámku Staré Hrady.

Foto: Staré hrady
Článek

Tradiční podzimní akci Valdštejnské slavnosti vína aneb Pohádkové vinobraní připravil hrad a zámek Staré Hrady. S celou rodinou na výlet za vínem a pohádkou se můžete vypravit v sobotu 20. září.

Na tradičních podzimních Valdštejnských slavnostech vína návštěvníky čeká na nádvoří hradu a zámku bohatý program po celý den.

Na hradním nádvoří budou nabízeny ochutnávky nejlepších vín ze sklepů českých a moravských vinařů, uskuteční se vinný jarmark a vinařská klání, k tomu budou po celý den probíhat souboje královských mušketýrů a nabízena bude dobová kuchyně. To vše za osobní účasti mladého pána Albrechta z Valdštejna ve věku jeho deseti let.

Ty nejmenší čeká pohádkové vinobraní a soutěže, hry a zábava s bytostmi ze starohradských pohádek.

Reklama

Výběr článků

Načítám