Hlavní obsah

Staré Hrady zvou do pohádek čaroděje Archibalda I.

Novinky, Ivana Kvasnicová

Za pololetní vysvědčení - pohádková knížka zdarma, dračí čarodějné pohádkové prohlídky, pohádková zima s vínem a čokoládou. Pohádkové Staré Hrady zvou o jarních prázdninách do pohádek čaroděje Archibalda I. Otevřeno bude v pátek 2. února a pak každou středu, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli do 31. března.

Foto: Staré Hrady
Článek

Zájemci mohou navštívit hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, Zámecké pohádkové sklepení, Hradní pohádkovou půdu i Čarodějnou Bestyjolu.

„Každému, kdo nám donese ukázat pololetní vysvědčení, jsme se rozhodli dát odměnu - originální českou pohádkovou knížku Starohradské pohádky čaroděje Archibalda zdarma. Každé dítko z MŠ nebo ZŠ, které od pátku 2. do neděle 4. února přijede s rodiči nebo prarodiči na hrad a zámek Staré Hrady s vysvědčením (nebo kopií), dostane k zakoupené 1 dětské a 1 dospělé vstupence na prohlídkový okruh pohádkovou knížku zdarma - jeden ze sedmi dílů originálních Starohradských pohádek čaroděje Archibalda dle vlastního výběru (1 dítě - 1 knížka). Ani předškoláci smutnit nemusí - pololetní vysvědčení jim totiž mohou vystavit sami rodiče, prarodiče nebo sourozenci. Navštívíte hrad a zámek s Dračí královskou komnatou - Zámecké pohádkové sklepení - Hradní pohádkovou půdu,” informovala Petra Suková, majitelka starohradského areálu.

„Nový, v pořadí 7. díl Starohradských pohádek čaroděje Archibalda nese název Poselství rytířů. Čtenáři se dovědí, jak se na hrad a zámek Staré Hrady pohádka dostala, následuje sedm pohádek o princeznách, dracích, čarodějnicích, skřítcích, vodnících a dalších pohádkových postavách a na závěr je seznam všech pohádkových bytostí, které u nás na Starých Hradech bydlí,” dodala Petra Suková.

O jarních prázdninách zde bude otevřeno v pátek 2. února a pak každou středu, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli od 10 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám