Hlavní obsah

Staré Hrady lákají na noční prohlídky pohádkového sklepení a hradu s dračí ohňovou show

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atmosféru pohádek čaroděje Archibalda I. budou moci návštěvníci Starých Hradů ochutnat v nočních pohádkových prohlídkách zámeckého pohádkového sklepení a hradních a zámeckých prostor o Hradozámecké noci. Zažijí pravý středověk i souboje templářských rytířů, doprovázené dračí ohňovou show.

Foto: Staré Hrady
Článek

V zámeckém pohádkovém sklepení je k vidění obydlí starohradského obra, ledové a vodnické království, žalář, hladomorna, starohradské peklo i obří Smaragdoví draci. Na hradě a zámku vejdete do nejstarší části Starých Hradů, kde se skrývá tajemný poklad templářských rytířů. Uvidíte tu na třicet druhů draků a dráčků a na osobní audienci vás přijme i Dračí král Rozumbraďák XVI. s dračí královskou rodinou.

O Hradozámecké noci, večer a v noci 27. srpna od 18. do 1. hodiny ranní, zájemce provedou tajemným zámeckým sklepením i hradem a zámkem princezny, čarodějnice, čerti a čertice nebo třeba opravdoví rytíři (prohlídky odcházejí každou půl a každou celou hodinu).

K tomu všemu zažijete pravý středověk, rytířské turnaje a souboje templářských rytířů (od 18. hodin) doprovázené dračí ohňovou show (po setmění od 21.30 a před půlnocí).

Reklama

Výběr článků

Načítám