Hlavní obsah

Spousta známých tváří si užila akci Rozloučení s létem

Novinky, Petr Mráček

Na pódiu se v úterý v bistru na Andělu vystřídali zpěváci a hudebníci, jako rockerka Electric Lady, špičkový bubeník Dalibor Mráz, skladatel Jiří Vidasov, KUTHEIL A LIVE BAND a nebo Zuzana Stírská.

Foto: Petr Mráček

Rozloučení s létem

Článek

Ti, kdo dorazili na párty, se definitivně rozloučili s letošním létem. Atmosféra byla přátelská, diskutovalo se, zpívalo. Nikdo v závěru neodcházel se smutnou náladou, ale s úsměvy na rtech.

Na akci přiletěl dokonce i významný anglický skladatel, autor desítek světových hitů, který spolupracoval i s tak zvučnými jmény jako je Dina Carroll, Celine Dion, Andrew Lloyd Webber nebo Stevie Wonder a za svůj život prodal více jak 14 milionů nahrávek - Nigel Lowis.

Pro jednoho hosta byla dokonce připravena malá oslava. Na akci dorazila i Yveta Blanarovičová. Přestože s tím původně vůbec nepočítala a na party vyrazila z úplně jiného důvodu, dočkala se skvělé oslavy narozenin.

Když byla moderátorem Pavlem Andělem pozvána na pódium, ještě netušila, že vzápětí zaslechne narozeninovou píseň „Hodně štěstí, zdraví…“ Jako dárek dostala obraz a dort. Následovala i řada gratulantů, mezi nimiž sice převládali kolegyně a kolegové ze šoubyznysu.

Reklama

Výběr článků

Načítám