Hlavní obsah

Sportovní den potěšil chodovské žáky i učitele

Novinky, Miloš Volek

Den plný sportování připravil kabinet tělesné výchovy pro žáky i učitele 2. stupně ZŠ Komenského v Chodově na pondělí 23. června.

Foto: Miloš Volek

kdo nechtěl hrát kolektivní hry, mohl si vyzkoušet zručnost na malé lanové dráze

Článek

Žáci nechali tašky doma a sešli se ve sportovním areálu Spartaku Chodov. Během celého dopoledne zde probíhaly turnaje v malé kopané, přehazované, badmintonu, stolním tenisu, odbíjené, petangu, minigolfu, lukostřelbě či streetbalu.

Nic nebylo povinné a tak si každý mohl vybírat ty turnaje a ty sporty, které jej bavily. Dopoledne uteklo rychleji než jakékoliv jiné. Odměnou všem bylo hezké počasí, otevřený bufet s chutným občerstvením i příjemně prožité dopoledne prvního dne posledního školního týdne.

Sportovní klání byla přerušena slavnostním nástupem a vyhlášením výsledků celoroční soutěže jednotlivců a o nejlepšího sportovce školy pro právě skončený rok. Do soutěže bylo zapojeno více než 80 žáků školy.

Vítězství v jednotlivých kategoriích si odnesli: mladší žáci - Jiří Olšan a Hana Zápotocká, starší žáci - Nikola Lejsková a Martin Děbnár.

Na dalších místech se umístili: Petr Macák, Jakub Visinger, Michaela Beková, Simona Červenáková, Kryštof Linhart, Martin Kruliš, Klára Bílská a Lucie Šnoblová

Všichni ocenění dostali od ředitelky Mgr. Ivy Šípové fotopublikaci Sport v Chodově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám