Hlavní obsah

Soutěžní týmy obsadily karvinské Lodičky a plnily zapeklité úkoly

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První ročník zábavné akce s názvem Vilem, val fest! aneb Hry na Lodičkách vyšel v sobotu na výbornou. Čtyřčlenné soutěžní týmy plnily právě v areálu Lodiček nejrůznější a hlavně zapeklité soutěžní úkoly, které byly velmi atraktivní pro diváky.

Foto: Milan Haluška
Článek

Pro dvacet soutěžních týmů bylo připraveno osm stanovišť. Týmy musely například sesbírat co nejvíce balónků, plout na loďkách a sestřelovat připravený terč prakem, přepravovat se na dřevěné desce podložené plastovými láhvemi a mnoho dalšího.

Pro děti bylo připraveno mnoho atrakcí a nechyběl ani bohatý kulturní program. Lákadlem byla i trampolína nebo lanové atrakce. Lidem se představila cimbálovka Šajtar v rockovém podání a večer pak vystoupily kapely Fíha a Poletíme a nechyběla ani diskotéka do pozdních nočních hodin.

První ročník této zajímavé akce uspořádalo Občanské sdružení Valíme se společně s Iniciativou Dokořán a Krajským střediskem volného času Juventus.

Reklama

Výběr článků

Načítám