Hlavní obsah

Soutěž Tvář roku letos oslaví 15 let svého trvání

• Aktualizováno
Novinky, Petr Mráček

Ve středu 13. dubna se v pražském klubu Solidní jistota uskuteční 15. ročník finále soutěže Tvář roku. Do finále z celkem 284 přihlášených dívek a mužů bylo vybráno osm finalistek a osm finalistů.

Foto: Petr Mráček

Michaela Gemrotová

Článek

Finalisté se utkají v klasických disciplínách módní přehlídka, promenáda ve spodním prádle společnosti trenyrkarna.cz, ale také v předvedení volné disciplíny, kde v hlavní roli musí být tvář, výraz soutěžících.

V bohatém programu dostali šanci se předvést mladí účinkující – zpěváci Jaroslav Parči a Santiago, spolu se známými tvářemi – zpěvačkou Magdalénou, která nedávno vydala své autorské CD, které pokřtila Marie Rottrová a chválou na písničky nešetřila. Zpěvačka Magdaléna se také brzy představí v Českém Brodě v programu s Halinou Pawlovskou, či na akci Fondu ohrožených dětí, která se bude konat v Klokánku Štěrboholy 19. května. Další známou tváří, která zazpívá je mladá zpěvačka Natálka Grossová, kterou je možné vidět v několika muzikálech.

Největší hvězdou bude ovšem zpěvačka Michaela Gemrotová, která je známá divákům v roli Christine Daaé v muzikálu Fantóm opery. Nedávno ji diváci mohli vidět v hlavní roli obnovené premiéry muzikálu Angelika v divadle Broadway. Michaela Gemrotová bude také reprezentovat Českou republiku na 25. ročníku hudebního festivalu Slovanský bazar ve Vitebsku, kde v minulých letech soutěžila například Olga Lounová, Michaela Nosková či David Deyl, který dokonce skončil na druhém místě. Michaela Gemrotová uvede v premiéře na Tváři roku i svoji festivalovou píseň Pláč.

Pro vítěze v obou kategoriích, ale i internetového hlasování je připravena spousta cen. Mezi zajímavé ceny patří např. víkendový pobyt na farmě Wenet v Broumově, kde proběhne i velké focení vítězů soutěže.

V porotě zasednou nejen zástupci sponzorů, ale také známé osobnosti – cvičitelka Hanka Kynychová, hlasatelka a herečka Marie Tomsová, nejobsazovanější český herec Jan Kuželka, herečka Regina Řandová, herci René Přibyl a Michal Holán, výtvarnice Michaela Žemličková, stylista Kája Pavlíček a dalších, celkem 19 členů poroty.

V příštím roce soutěž projde větší reorganizací a rozroste se i několik soutěžních kategorií. Pořadatelé zatím svůj záměr tají, ale podle informací se připravují zajímavé změny v soutěži, která má za úkol pobavit, což se vždy v minulých ročnících stalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám