Hlavní obsah

Soutěž Missis Eurobabička České republiky pokračuje již desátým ročníkem

Novinky, Vladimír Tauchman

Oblíbená, pohodová, přiměřeně náročná soutěž MISSIS Eurobabička České republiky vstupuje do jubilejního desátého ročníku.

Foto: Vladimír Tauchman

Manažerka projektu EB Vlaďka Tauchmanová

Článek

Soutěž je určena aktivním babičkám, které mají smysl pro humor, šarm a eleganci. Nebojí se veřejného vystupování, kde dokáží předvést, co všechno dovedou.

Ze skromných začátků se podařilo vytvořit soutěž, která jako jediná u nás si klade za úkol oslavit institut babičky jako dámy vzdělané, inteligentní, která se dokáže orientovat v dnešní hektické době. Vzdělává se, cestuje, neodpírá si radost a pokušení. Právě takové jsou Eurobabičky.

Soutěží za desetiletí prošla celá řada výjimečných babiček, které ve svém životě dosáhly pozoruhodných výkonů. Jsou to vrcholové manažerky, aktivní funkcionářky, sportovkyně, literátky. Jenom namátkou - plukovnice České policie a vysokoškolská pedagožka, extrémní horolezkyně, která zdolala nejvyšší vrcholy pěti kontinentů, námořní kapitánka. Dále celá řada dalších, které se věnují veřejně prospěšné činnosti s mládeží se zaměřením na folklor i sport.

Jak soutěž probíhá? Nejdříve je třeba řádně vyplnit a včas odeslat přihlášku na formuláři, který najdete v pravém rohu stránek www.eurobabicka.cz. Se všemi přihlášenými se telefonicky spojí a krátce probere všechny záležitosti, které se týkají vlastní soutěže, manažerka projektu Vlaďka Tauchmanová.

Další etapou budou základní regionální castingy. Ty pořádáme v několika spádových místech, odkud se přihlásí větší počet soutěžících. Na těchto castinzích se předvedete v interpretaci vtipu a ve volné disciplíně. Cituji úspěšnou finalistku Elišku Lantovou ze Šumperka: „Soutěž Eurobabička mi dává možnost si legálně zablbnout.”  

Co účast v soutěži nabízí? Především příležitost se realizovat, získat nová přátelství, atraktivní hlavní výhru, dárky od našich partnerů a v neposlední řadě možnost účasti na akcích pořadatelů, jako je třeba natáčení Silvestra, Superbabička desetiletí a mnoho dalších. Nyní je nejvhodnější doba na podání přihlášky.

Reklama

Výběr článků

Načítám