Hlavní obsah

Slovenská Miss Junior musela na titul čekat

Novinky, Kateřina Hamr

Sedmnáctiletá Michaela Výbohová z Banské Bystrice je novou Miss Junior SR. Ačkoli se sympatická tmavovláska zúčastnila soustředění Škola Miss Junior na zámecké sýpce v Blansku i finálového večera 1. listopadu tamtéž, titul jí byl oficiálně udělen až o deset dní později.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior SR 2012 Michaela Výbohová si musela na korunku počkat.

Článek

„Miss Junior Slovenská republika má nepatrně jiná pravidla než Miss Junior Česká republika a protože Míša soutěžila na území České republika, nemohli jsme jí titul udělit zde, protože se na ni vztahovala pravidla naší země. Nicméně jsme věc napravili, jak jen rychle to bylo možné, a nyní už je regulérní držitelkou titulu ve své zemi,“ vysvětlila ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Uplynulý víkend, v sobotu 10. listopadu, tedy proběhla v Bratislavě potřebná oficialita. Korunku nové Miss Junior 2012 SR na hlavu posadila Miss Junior SR 2007 Dorota Sámelová.

„Na Dorotku jsme právem pyšná. Soutěž vyhrála jako mladičká šestnáctiletá dívka s velkými plány a mám radost, když slyším, jak se jí daří. Na Slovensku má mnoho aktivit v oblasti umění, modelingu, sama pracuje jako fotomodelka, její činnost přesahuje i hranice Slovenska. Zrovna v blízké době se například chystá otevřít zajímavou galerii umění v Praze. Slečny, jako je Dorota, jsou přesně takové, jaké se soutěž snaží objevovat. Dívky, které si dokážou jít za svým snem, a Miss Junior jim dá příležitost se zviditelnit,“ uvedla ředitelka soutěží Kateřina Hamrová, která se korunovace v Bratislavě zúčastnila také.

A co na sebe prozradila sama Michaela Výbohová? „Jsem obyčejná dívka s velkými sny a silnými ambicemi. Jsem skromná, ačkoli prorazit se snažím, tak jak to jen dokážu. Miluji svoji rodinu přátele, a nejkrásnější pocit pro mne je, když okruh lidí, ve kterém se pohybuji, je na mě pyšný. Má ráda jízdu na koni, tanec, zábavu s přáteli a svého psa. Mým snem je stát se samostatnou osobou, doufám, že úspěšnou, ať už v modelingu nebo podnikání. Jednoduše: jít si čestnou cestou za štěstím. Myslím, že jsem věčným optimistou a člověkem s veselou povahou, kterou se snažím rozdávat kolem sebe. Určitě člověka nejlépe dokážou charakterizovat jiní lidé, a tak toto je asi vše, co bych ke své osobě řekla,“ sdělila Michaela Výbohová.

Do přihlašovacího dotazníku Míša napsala, že se přihlásila proto, že nosit tento titul by pro ni byla čest, stejně jako následně reprezentovat soutěž. A jak napsala, tak i činí. Korunu a šerpu si chystá s sebou do Spojených států, kde ji zanedlouho čeká zajímavá foto modelingová zakázka.

Reklama

Výběr článků

Načítám