Hlavní obsah

Slovácké léto startuje dětským dnem s Jirkou Hadašem

Novinky, Petra Kučerová

Slovácké léto letos poprvé začne v pátek ráno 29. června v 9:30, a to rovnou dětským dnem s kouzelníkem Jirkou Hadašem a netradiční olympiádou Hejbni kostrou se SVČ Klubko. Přijďte přivítat prázdniny na Masarykovo náměstí v Uherském Hradišti s vysvědčením v kapse.

Foto: Creavision.cz

Slovácké léto vždy začínalo až v pátek večer. Letos poprvé na celý páteční den připravilo program pro děti.

Článek

Oslavte konec školního roku se Slováckým létem! Na všechny děti čeká animační program plný her, soutěží a zábavy.

Budete si také moct zaskákat ve skákacím hradě, zkusit malování na obličej, prohlédnout si originální auto na svoz odpadu a vozidla integrovaného záchranného systému - sanitku, hasičský nebo policejní vůz.

V 10:00 začíná program Ahoj, prázdniny. Animační show, ve které společně s kouzelníkem Jirkou Hadašem účinkují žáci 3. B Mach a Šebestová. Děti se skvěle poučí a pobaví při soutěžích s abecedou, barevnými míčky a skládání obřího puzzle. Dále je připravena dětská diskotéka s letními rytmy, Škola kouzel Jirky Hadaše a oblíbené modelování balónků Balloon Twisting.

Ve 13:00 se můžete těšit na program Hejbni kostrou s SVČ Klubko - Děti se vyřádí v netradičních soutěžních disciplínách a na závěr získají odměnu od hlavního partnera dětského dne, Sběrných surovin UH.

Více o dětském dni a dalších atrakcích pro děti v rámci Slováckého léta najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám