Hlavní obsah

Slavnostní předání cen za nejlepší design dobíjecích stanic pro elektromobily

Novinky, Radim Kašpar

Ve středu 6. listopadu se v Praze uskuteční předání cen za nejlepší design dobíjecích stanic pro elektromobily s podtitulem Odpovědně žít, odpovědně se bavit.

Foto: Emotioncar

Pozvánka

Článek

Slavnostní předávání cen za nejlepší designový návrh dobíjecí stanice pro elektromobily se ponese v duchu odpovědného způsobu života, využívání obnovitelných zdrojů energie, života ve stylu Eko a Bio. Večer odstartuje v 17:00 úvodním slovem a představením projektu z úst Ing. Martina Skořepy – hlavního představitele společnosti Emotioncar.

Oficiální zahájení výstavy proběhne v čase od 17:15 za přítomnosti Ing. Miloše Křepelky z Ministerstva životního prostředí. Od 17:30 vystoupí zástupce CZECHDESIGNU, společnosti, která se na celé soutěži podílela, a pronese pár slov o výstavě.

V 17:45 proběhne vyhlášení výsledků soutěže a předání cen vítězům. Součástí slavnostního předání cen bude i raut, na kterém budou představeny výrobky Biopekárny Zemanka, Sýry Konopáč a víno z Vinařství Fabikovič z Velkých Bílovic.

CZECHDESIGN je nezisková organizace, která vznikla v roce 2003 s cílem podporovat a prezentovat český design. Od svého vzniku připravila celou řadu výstav, přednášek, workshopů a soutěží. CZECHDESIGN organizuje designérské soutěže, tendry, vyučuje na vysokých školách, radí a pomáhá firmám, jak mohou zapojit design do praxe. Spravuje nejstarší portál v ČR, který se věnuje designu. Od roku 2010 provozuje v centru Prahy galerii GALERIE/CZD, nezávislou, neprodejní galerii designu.

Emotioncar je společnost, která se zabývá elektromobilitou, výrobou dobíjecích stanic pro elektromobily. Nabízí komplexní služby, počínaje informačním servisem ve formě seznámení se s problematikou elektromobility a jejích současných trendů, až po zpracování studií proveditelnosti i posouzení konkrétních podnikatelských a investičních záměrů v tomto segmentu

Rodinná Biopekárna Zemanka, která vyrábí trvanlivé sladké bio sušenky a slané krekry v bio kvalitě, nabídne k ochutnávce Špaldové BIO krekry v různých příchutích, Sladké Biokokosky i sušenky s ovesnými vločkami. Vše v biokvalitě a vyrobené tradiční recepturou za použití Fairtrade surovin. Výrobky Biopekárny Zemanka získaly řadu ocenění - Nejoblíbenější České bio 2008, Česká chuťovka 2011 a další.

Sýry Konopáč obsahují čerstvé ovčí nebo kravské mléko a konopnásemínka loupaná i neloupaná. Všechny sýry se vyrábí podle tradiční slovenské a italské receptury, vylepšené o konopné ingredience.

Vinařství Fabikovič je rodinná firma, která vyrábí kvalitní vína tradičním způsobem, převážně z hroznů vlastní produkce. Jednotlivé šarže odrůd jsou vyráběny v malých objemech s důrazem na prvotřídní kvalitu finálního produktu. Při výrobě vín jsou využívány moderní technologické postupy v rozsahu, které umožňují podmínky malovýroby.

Akci organizují: Emotioncar, MŽP a RPSC ideas s.r.o.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám