Hlavní obsah

Slapy už se těší na CIHLAFEST, na programu budou divadla, kapely i vzdušná akrobacie

Novinky, Gabriela Štěpánková

Opět po roce se otevřou brány zahrady chráněného bydlení Fara v obci Slapy, aby přivítaly návštěvníky CIHLAFESTU. Ten je organizován společností Portus Praha a patří k doprovodnému programu sbírkové kampaně AKCE CIHLA pomáhající lidem s mentálním postižením na jejich cestě k smysluplnějšímu životu.

Foto: Gabriela Štěpánková

CIHLAFEST 2015,benefiční divadelně hudební festival

Článek

Již od deseti hodin se mohou návštěvníci těšit na velké množství výtvarných dílen, příjemné zahradní občerstvení a dětský koutek se skákacím hradem. Během dopoledne diváky potěší klauni s červenými nosy, pak následuje pohádkový příběh „Další porucha Honzy lenocha“, po kterém je připraven koncert skupiny „Hlavois“ a „Cirkus Žebřík“ zahraje pohádku „Loutky, které nikde nechtějí“.

Odpolední program zahájí kapela „Filtr“ a velcí i malí diváci se mohou naučit některým cirkusovým kouskům nejprve na workshopu žonglování a pak i visutou akrobacii na lanech.

Mezi divadly se letos objeví i „Cirkus TeTy“, a právě tyto TeTy jsou mistryně ve vzdušné akrobacii a milují Bedřicha a to obě dvě. Dalšími zábavnými kousky okoření festivalové odpoledne „Divadlo Creatio“, „Divadelní spolek Riyo“ a „Divadlo s.r.o.“, hudbu k tanci i pobavení zahrají hudební skupiny „Vega“, „Lumír Von Bejda“ a „Faraband“.  

CIHLAFEST vyvrcholí večerním představením „VYSAVAČ“, které na festival i v tomto roce věnovalo Studio DVA divadlo. Bohumil Klepl se představí v jedinečné komediální ONE MAN SHOW o zamilovaném uklízeči z nákupního centra. Máte chuť nechat si vysát každodenní starosti z hlavy? Přijďte se podívat na tuto romantickou komedii a celý open-air festival a nechte si vysát z hlavy i své vlastní každodenní starosti.

Rezervace vstupenek a více informací na: masopustova@portus.cz nebo 773 920 998.

Festival se koná za podpory přátelských organizací, mezi které patří: Generální partner AKCE CIHLA – Stavební spořitelna České spořitelny, Hlavní partner AKCE CIHLA – společnost Heluz, hlavní partneři CIHLAFESTU – Vodní elektrárny ČEZ Štěchovice a akciová společnost ALDSTAEDTER INVESTMENTS.

Další informace: akcecihla.cz, cihlari.akcecihla.cz, facebook.com/AkceCihla

Reklama

Výběr článků

Načítám