Hlavní obsah

Slánská hudební skupina Dřeváci křtí své debutové album

Novinky, Daniel Bednář

Country a folková skupina Dřeváci, která je známá v kladenském a slánském regionu, vydává své debutové album s názvem ... A bude to dobrý. Křest CD se odehraje v pátek 5. února v kladenském country klubu Dřevák.

Foto: Daniel Bednář
Článek

Po několika letech muzicírování na regionálních kulturních a společenských akcích se kapela dočkala svého prvního alba. Album obsahuje celkem 11 autorských skladeb a kapela věří, že posluchače upoutá svým originálním pojetím.

Přestože Dřeváci hrají převážně country, album se kapele podařilo žánrově namíchat tak, aby se posluchač nenudil, a obsahuje tak písničky s nádechem snad všech country příbuzných žánrů. Můžeme slyšet písničky ve stylu folku, bluegrassu, popu nebo dokonce akustického blues rocku a samozřejmě nechybí i poctivé country.

Křest CD proběhne v pátek 5. února v kladenském country klubu Dřevák a jako host na křtu vystoupí slánská kapela Veterán Western.

Kapelu Dřeváci si můžete přijít poslechnout převážně v kladenském a slánském regionu, ale kromě tradičních místních country večerů, které pravidelně pořádají, se letos zúčastní i některých country festivalů v rámci celé České republiky.

Dřeváci také často vystupují s dětským hudebním programem při akcích MŠ, například v Libušíně nebo ve Slaném.

Reklama

Výběr článků

Načítám