Hlavní obsah

Sladká tečka za letošním rokem - do Stříbra přijel vysněný Jarek Nohavica

Novinky, Martina Sihelská

Skvělá muzika, dokonalý hlas, výborně zvolení kolegové z hudební branže. K tomu stačí přičíst charisma vystupujících, skvělé zvučení, a decentní použití světel a máme tu koncert roku 2016. Jarek Nohavica prostě předčil všechny koncerty ve Stříbře v letošním roce.

Foto: Martina Sihelská

Z koncertu ve Stříbře.

Článek

Koncert roku. Jedinečné. Bylo to úžasné. Taková slova byla slyšet od návštěvníků koncertu Jarka Nohavici ve Stříbře. Ten přijel zazpívat do stříbrského kulturního domu 6. prosince, pořadatelem akce bylo MKS Stříbro, které si tak na konto mohlo připsat skvělý úspěch. Koncertující trio ještě skvěle doplnili stříbrský Pavel Plánka a Robert Kuśmierski a společně vytvořili dvouhodinové vystoupení, jaké prý nemá obdoby, jak říkali odcházející.

„Vyjeli jsme výjimečně sem na západ Čech, v Plzni jsme měli tři koncerty, dnes Stříbro a jako poslední nás ještě čeká Žďár. Všude jsme měli ihned vyprodáno. Myslím, že je oboustranná spokojenost,“ řekla manažerka Jana Linková.

Jarek Nohavica si dokázal publikum rychle podmanit,  lidé tleskali do rytmu, doplňovali refrén i zpívali celé texty. „Já jsem se sem dost těšil a teď mohu říci, že jsem ze stříbrského publika nadšený,“ usmíval se Jarek Nohavica.

Velký zážitek si odnášela i Gabriela Dohová. „Bylo to parádní. K tomu není co dodat. A Pavel Plánka byl neskutečně skvělý, ten by si měl Jarka na pár dní nastěhovat sem domů, aby si to mohli užít i jiní,“ uvedla návštěvnice koncertu.

Z Tachova přijela také Zdeňka Veselá. „Koncert byl úžasný, z Jarkovy osobnosti čiší pohoda, nefalšovaná přirozenost, humor. U mě po dlouhé době nádherný kulturní zážitek,“ řekla s úsměvem.

Reklama

Výběr článků

Načítám