Hlavní obsah

Školní rok zakončili hustopečští gymnazisté velkolepou akademií

Novinky, Věra Komoňová, Mgr.

Jako již tradičně den i večer před vysvědčením bývá každoročně na Gymnáziu T. G. Masaryka v Hustopečích prezentací tvůrčí práce jednotlivých třídních kolektivů i jednotlivců. Všechny třídy si připravily pro rodiče i veřejnost nějaké scénky, spoty, tanečky i divadelní představení.

Foto: Věra Komoňová, Mgr.

Gymnaziální kapela

Článek

Sál jako obvykle praskal ve švech a i přes obrovské horko ze sebe žáci, studenti i jejich učitelé vydali maximum.

Mladším trošku pomáhali jejich učitelé, starší vytvářeli vystoupení sami. Na začátku zahrála a zazpívala školní kapela. Výjimečně také hned v úvodu ředitel Mgr. Jan Sedláček ocenil jako již každoročně ne jen jednoho studenta, ale přímo pět nejlepších.

A pak už se všichni na chvilku s primou dostali do slavné historie, se sekundou na Saharu za Malým princem, další třídy předváděly divadelní scénky a tančily. 3. ročníky se s akademií i svými učiteli loučily a přišlo i na velká poděkování a slzy dojetí.

Celou akademii obohatily svými tanečními vystoupeními i obě věkové kategorie TS Lady Stars, která pracuje při gymnáziu. Show formace Malý princ, cheerleaderková Popelka mladší skupiny i Zloba-královna černé magie starších tanečníků a školní exhibice Titanic sklidily obrovský obdiv a potlesk diváků - jako ostatně každé vystoupení, které letošní akademie nabídla.

Byla nápaditá, vkusná, výborně připravená. Dobře reprezentovala práci gymnázia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám