Hlavní obsah

Skipark Mladé Buky potěší náročné lyžaře i rodiny s dětmi

Novinky, Karel Kýr

Obec Mladé Buky se nachází v podhůří Krkonoš, v údolí řeky Úpy. Skipark Mladé Buky leží šest kilometrů od Trutnova a je dobře dostupný od hlavní silnice z Trutnova do Pece pod Sněžkou.

Foto: skipark-mladebuky.cz

Skipark Mladé Buky

Článek

Parkování je zdarma pro zhruba 400 aut i pro autobus přímo pod sjezdovkami. Skibusy jezdí v hlavní sezóně každý den zdarma na trase Trutnov - Mladé Buky a zpět.

Ski areál Mladé Buky má sedm vleků, třísedačkovou lanovou dráhu, sjezdovky různé obtížnosti (4,1 km), U-rampu, snowpark, systém technického zasněžování, kvalitní večerní osvětlení celého areálu. Dále je v areálu kidpark (se sjezdovým chodníkem), skibary, půjčovny, lyžařské školy. Sjezdovky jsou vhodné jak pro náročné lyžaře, tak pro rodiny s dětmi.

Ubytovat je možné se přímo v obci Mladé Buky v některém s četných penzionů, které jsou v porovnání s jinými skiareály relativně levné.

Běžecké tratě: Asi 5 km dlouhý běžecký okruh na bruslení od vrchní stanice není upravený. Z vrcholu Pekelného vrchu se můžete napojit na běžeckou trasu v areálu golfového klubu .

Kontakty: www.skipark-mladebuky.cz, info@skipark-mladebuky.cz, tel.: 499214560, 773 663 930

Reklama

Výběr článků

Načítám