Hlavní obsah

Ski areál Svatá Anna u Chotěboře nabízí takřka domácí prostředí

Novinky, Karel Kýr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařský areál Svatá Anna i Chotěboře patří k malým areálům. V jeho silách není možné zajistit komplexní služby jako v renomovaných horských střediscích, ale nabízí nízké ceny, krátké čekací doby a jak tvrdí pořadatelé i přátelské domácí prostředí.

Foto: info.cesko.cz

Ski areál Svatá Anna u Chotěboře

Článek

Lyžařský areál Svatá Anna se nachází v těsné blízkosti Chotěboře na Vysočině. Výborný terén je zvlášť vhodný pro běžkaře. Na sjezdaře navíc v okolí do dvacetikilometrové vzdálenosti čekají další tři malé lyžařské areály.

Na sjezdaře na Svaté Anně je připravena 300 metrů dlouhá osvětlená a technicky zasněžovaná sjezdovka, která je strojově upravována. Místní lyžaři využívají i okolních luk a tras motokrosového závodiště. „Vyřádit“ se můžete na boulích a skocích.

Občerstvení u dolní stanice vleku pak slouží i běžkařům, kteří tady vyjíždějí do stop – těch je v okolí desítky a některé z nich lyžařský oddíl upravuje sněžnými skútry.

V blízkosti dolní stanice lyžařského vleku je chata Nataša, kde je možné si odpočinout, ohřát se a občerstvit se. K dispozici je wi- fi internet a televize. Parkování je zhruba 150 metrů pod horní stanicí vleku.

V provozu je i lyžařská škola pro děti – informace na lyzarskaskola@email.cz

Další informace a kontakt: http://snih.chotebor.cz, sjezdovka@chotebor.net, tel.: +420 608 820 527, 773 688 731  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám