Hlavní obsah

Série in-line závodů Brněnský Komár se překlene přes svou půlku

Novinky, Jana Oudová

V tomto roce máme za sebou již dva závody ze série in-line závodů Brněnský Komár, který se koná na in-line oválu v Komárově šestým rokem.

Foto: Jana Oudová
Článek

Již zavedený scénář závodů se nijak nemění, i když první dva proběhlé závody poznamenalo trochu chladné a nepříznivé počasí.

„Určitě dorazíme v plném počtu, děti se vždy těší, sbírají body za jednotlivé umístění a čekají, jak dopadnou v celkovém hodnocení,” uvedla jedna z účastníc, která se závodů účastní i se svými dvěma dcerami, a jinak tomu nebylo ani v květnu, kdy se závody konaly v dešti.

„Jsme tady za každého počasí, vždy se najde několik odvážných závodníků, kteří se nezaleknou ani mokrého povrchu, větru nebo deště,” doplnila spoluorganizátorka akce.

Pro účastníky předprázdnivého závodu jsou opět nachystány medaile, ceny do tomboly, závody všech kategorií budou měřené pomocí profesionální čipové časomíry a celým závodním odpolednem je provede ostřílený moderátor David Weinfurt.

A co vy, máte program na středu 26. června? Pokud ne, přijeďte si poměřit sily s ostatními účastníky nebo jen podpořit všechny, kteří se postaví na start.

Další informace, výsledky, fotogalerii i videogalerii naleznete na strákách akce Brněnský Komár.

Reklama

Výběr článků

Načítám