Hlavní obsah

Sdružení Neratov pomáhá Barunce ze Žamberka

Novinky, Dana Ehlová

Sdružení Neratov se rozhodlo pomoci osmileté Barunce ze Žamberka, která je po úrazu upoutaná na vozík a sběrem víček od plastových lahví shání peníze na léčbu v lázních Klimkovice.

Foto: Sdružení Neratov, o.s. (archiv)

Benefiční koncert pro Barunku.

Článek

Sbírky plastových víček jsou určeny pro děti, které se potýkají s nemocí nebo postižením, a výkup víček jim pomáhá sehnat finance na léčebný pobyt či invalidní vozík.    

„I my v Neratově se chceme do pomoci pro Barunku zapojit a chystáme pro ni proto benefiční koncert. Vystoupí na něm mladý písničkář a vítěz řady pěveckých soutěží Michal Horák a mladá energická kapela Seiftiú z Hradce Králové,“ sdělila Zdenka Burešová ze Sdružení Neratov.  

Dále ještě upřesnila, že vstupné bude dobrovolné, veškeré vybrané peníze pořadatel koncertu daruje Barunčiným rodičům do fondu na léčebný pobyt.

Benefiční koncert pro Barunku se uskuteční v pátek 27. června od 17 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Neratově a organizátoři věří, že může být pěkným završením školního roku, oslavou vysvědčení a zároveň podporou dobré věci.  

Pro upřesnění dodejme, že pohraniční ves Neratov se nachází v Orlických horách a Sdružení Neratov, o. s. vzniklo v roce 1992 s cílem navrátit život vysídlené obci a obnovit poničené poutní místo smíření v Neratově, jehož poutní tradice sahá až do 17. století.

Za bezmála dvacet let svého působení dosáhlo Sdružení Neratov mnoha úspěchů, mnoho cílů ale ještě zůstává nesplněno, přesto jeho členům zbývají ještě síly pomáhat i lidem ze "sousedství".

Kontakt pro dotazy ohledně koncertu: Vendula Malíková, Sdružení Neratov, mail vendulka@neratov.cz, tel. 605 230 046.  

Reklama

Výběr článků

Načítám