Hlavní obsah

Scénické čtení v záři reflektoru

Novinky, Miroslav Moravec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stylové kavárny skrývají zajímavé prostory nabízející tvůrčí platformu pro umělce různého zaměření. Jedním z takových míst je i Mohaji Café v pražských Holešovicích s útulným prostředím, výběrovou kávou a sklepní scénou, kde se v záři jednoho reflektoru konají různé komponované večery.

Foto: Jiří Cafourek

Článek

Cupping Coffee, Miska Ramen, degustace vín moravského vinařství Horák, oslavy narozenin, přednášky astrologa a jiné zajímavé akce. Každý měsíc zde můžete vidět i tematické Impro Woo večery herečky Jitky Osičky v doprovodu bubnů Davida Maudera.

V předvánoční čas, v pátek 7. prosince od 19:00, se na pódiu sklepní scény uskuteční básnické čtení z knihy Sladěno medem, kterou Jitka Osička vydala v nakladatelství ČAS s ilustracemi Daniela Beneše.

Těšit se můžete na zpěv, tanec, čtení, bubny, handpan a djembe... „Zveme na ochutnávku adventní atmosféry. Poezie nabývá na rozměrech, když je kořeněná hudbou a příjemnou společností,“ komentuje Jitka Osička scénický večer.

Reklama

Výběr článků

Načítám