Hlavní obsah

Salesiánské středisko na Zahájení 863. lázeňské sezóny v Teplicích

Novinky, Hana Machová

Nabídka lanových aktivit, kreativní dětský koutek, malování na obličej nebo "tetování" henou si mohli zájemci o víkendu užít v teplické Zámecké zahradě.

Foto: Petr Macek

Lanové aktivity

Článek

Salesiánské středisko Štěpána Trochty - dům dětí a mládeže má v Teplicích dvě pobočky. V Proseticích i v Trnovanech nabízí zájmové kroužky, kulturní a sportovní akce, doučování, volnočasovou hernu, tábory, nízkoprahové zařízení i sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi.

Každoročně se podílí také na programu Zahájení lázeňské sezóny, kdy se o posledním květnovém víkendu rozezní v Teplicích hudba na pěti pódiích, Zámecké náměstí ožije historickými trhy a město je plné lidí. K muzice a stánkům patří i nabídka aktivit pro děti. Pohádky, kolotoče, jízda na koni....

Salesiánské středisko má své stanoviště už několik let u Horního rybníka v Zámecké zahradě. V dětském koutku děti malovaly a tvořily, v lanovém centru si vyzkoušely svou dovednost a motoriku. Novinkou byla bicí souprava, na kterou si zabubnovali nejen děti, ale i dospělí.

Zaměstnancům na stanovištích pomáhali dobrovolníci a asistenti. Děkujeme za jeden z největších darů: za čas, který věnují druhým. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám