Hlavní obsah

S.W.A.H otevírá svou první základnu na Horní Bečvě

Novinky, Zdenka Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Agentura S.W.A.H, která se již delší dobu zabývá organizováním sportovních a kulturních akcí, otevírá v sobotu 31. května v 9:25 hodin svou první oficiální základnu na Horní Bečvě.

Foto: S.W.A.H (www.swah.info)

S Nordic Walking se dostanete všude a ještě si užijete nádherné výhledy

Článek

Návštěvníci se mohou těšit na lekce nordic walkingu, půjčovnu i prodej nordic walking holí, půjčovnu koloběžek MIBO a kol i mini obchůdek se sportovním vybavením. 

S.W.A.H také rozšiřuje své služby o průvodcovskou činnost. V praxi to znamená, že si návštěvník bude moci půjčit hole, kolo nebo koloběžku a i s průvodcem vyrazit poznávat krásy Beskyd. Zkušený doprovod zajistí výběr nejvhodnější trasy podle možností a přání zákazníka. Současně s nově otevřenou základnou S.W.A.Hu začne nabízet své služby i nový cykloservis Kolotechna.

Nově otevřená základna má sídlo v centru Horní Bečvy naproti kostelu. Na otevírací “párty” je zajištěn mini program pro děti a v pravé poledne je naplánován start prvního výšlapu s lekcí nordic walkingu s cílem na Kotlové, kde se koná tradiční kácení máje. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám