Hlavní obsah

Rybáři míří do Brna

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na brněnském výstavišti byla otevřena prodejní přehlídka veškerého sortimentu rybářských potřeb. Výstava Rybaření je nejkoncentrovanější nákupní příležitost pro rybáře v České republice.

Foto: Jiří Smutný
Článek

K vidění i ke koupi je vše, co souvisí s rybařením a pobytem u vody. Od rybářských prutů přes návnady nebo krmivo pro ryby přes sedadla, bivaky a stany až po speciální nafukovací nebo hliníkové lodě a přívěsy za auto. Nechybí ani speciální polarizační brýle, čepice, kalhoty, vesty a bundy.

„V letošním roce mohou rybáři vybírat z opravdu široké nabídky na stáncích více než 55 firem na čisté výstavní ploše přes 1670 metrů čtverečních, což je oproti minulému roku nárůst komerční plochy o více než 40 procent. Na dalších více než 1000 metrech se bude konat doprovodný program výstavy, letos poprvé také na venkovní ploše,“ uvedl ředitel výstavy Miloň Mlčák.

Výstava se nachází v pavilonu G2 a vstup je pouze z ulice Hlinky (od tramvajové zastávky). Otevřeno je 18. a 19. března od 9 do 18 hodin a 20. března od 9 do 16 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám