Hlavní obsah

Rozmarné léto – vyber si svůj způsob léta

Novinky, Diana Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rozmarné léto jde do dalšího ročníku. První rok se jednotlivé akce konaly na krásných místech se skvělou atmosférou a letos se opět těšíme do Pikovic, nově na Máchovo jezero a do Mostu.

Foto: Diana Váňová

Rozmarné léto jde do dalšího ročníku!

Článek

Další ročník letního rozmarného festivalu pro všechny generace je tu. Můžete se těšit na vystoupení populárních interpretů naší hudební scény, divadelní a hudební představení pro děti, hry, soutěže a především zábavu.

Festival letos zavítá na tři místa v Čechách. Budou tři, ale jedno mají společné - přírodu, otevřenou scénu a vodu. Cílem akce je nabídnout zábavu pro celou rodinu.

Festival odstartuje 2. července na vodáckém tábořišti v Pikovicích na řece Sázavě. Chcete přijet po vodě? Můžete. Jak na to vám poradí třeba Xindl X. Na děti se těší divadélko Kůzle, Čiperkové, skupina Pískomil se vrací.

Dospělí se mohou těšit na Jiřího Schmitzera, kapelu O5 a Radeček a kapelu Crossband. Známé písničky zahraje Děda Mládek Illegal Band, staré pecky zahraje skupina Katapult.

Druhá zastávka bude 23. července v oblasti Máchova jezera přímo na pláži Klůček. Opět zde naleznou zábavu i děti, stejně jako v Pikovicích. Vystoupí stálice festivalu Xindl X, O5 a Radeček, Děda Mládek Illegal Band a Crossband. Sebastian – objev minulého roku – bude dalším interpretem, který se postará o zábavu. No a malotraktorem přijede skupina MIG 21.

Série bude zakončena 6. srpna v areálu Benedikt v Mostě. I zde se dočkáte vystoupení výše jmenovaných stálic. Navíc zde vystoupí skupina Slza a také pouze v Mostě uvidíte kapelu Koradoband.

Reklama

Výběr článků

Načítám