Hlavní obsah

Rok 2013 byl pro Lucii Vondráčkovou jedním z nejúspěšnějších

Novinky, Jakub Pešout

Rok 2013 byl pro Lucku Vondráčkovou jedním z nejúspěšnějších v její dosavadní kariéře. Lucka pracovala jako zpěvačka, herečka, dabérka a rozhodně za svoji práci se stydět nemusí. Svědčí o tom i mnoho ocenění, které v loňském roce získala.

Foto: Petr Mráček

Lucka Vondráčková

Článek

Do roku 2013 vstoupila Lucka Vondráčková premiérou nejúspěšnějšího Troškova filmu z posledních let Babovřesky. Film za krátko získá Českého lva za nejnavštěvovanější film v českých kinech. Úspěch filmu dal Lucce i roli v pokračování komedie Babovřesky 2, která bude mít premiéru v únoru tohoto roku a jak víme, chystá se i třetí pokračování, ve kterém by si měla rovněž zahrát a jehož natáčení začne letos.

V březnu vydala nové CD Oheň. U kritiky se album setkalo s rozpaky, ale posluchači a fandové Lucky si album oblíbili a tak v květnu získala Lucka zlatou desku za jeho prodej a v říjnu přidala platinovou desku.

V červnu se vydala na své úplně první turné ve své kariéře a to po boku Michala Davida. Že to byla volba správná, dokázal fakt, že všude bylo vyprodáno. Turné bylo ke zhlédnutí v deseti městech celé republiky. V Praze v O2 aréně koncert navštívilo 13 tisíc diváků. Z turné se chystá DVD.

V loňském roce Lucka získala i několik ocenění popularity. Nejprve to byla ceny TýTý, kde v kategorii zpěvaček zvítězila. V anketě Český slavík skončila na druhém místě. Její písnička z pohádky Rebelka, kterou nadabovala pro studio Walt Disneyho, Kdy vzlétnu já se stala druhou nejúspěšnější na rádiu Impuls.

Při odskoku z Kanady, kde tráví čas se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem a jejich synem Matyášem, stačila nafotit několik kolekcí fotek pro kolekcí šperků, nebo s Jankem Ledeckým, se kterým nazpívala duet z muzikálu Iago - Ve jménu lásky. Lucka se tak stane novou tváří šperků Trollbeads a X by Trollbeads pro Českou republiku, se kterými ji spojují hlavně její ženskost a hravost.

V loňském roce stačila natočit 5 videoklipů. Celkem nové album má již 7 videoklipů a jejich sledovanost na kanálu youtube se pohybuje ve slušných číslech. Nejúspěšnější je zatím skladba Zombie, kde je více než milión sto tisíc zhlédnutí.

V době, kdy je Lucka v Kanadě nezapomíná ani na své fanoušky, se kterými je stále v kontaktu. Například prostřednictvím jejího fan klubu, kde odpovídá na otázky v Nekončeném rozhovoru, nebo na sociální síti facebook, kde má svůj oficiální profil.

O tom, že Lucka Vondráčková je úspěšná není potřeba diskutovat. Televizní obrazovky pravidelně reprízují pohádky a filmy, ve kterých hraje. O Vánocích to byla například pohádka Královský slib, seriál Rodinka, film Snowboarďáci.

„Všem mým posluchačům, divákům a fanouškům přeji vše nejkrásnější v roce 2014,” posílá Lucka přání všem, kterým svým vystoupením dělá radost a kteří ji fandí. A čím si dělá radost Lucka? „Tancem, dobrou komedií alá Když Harry potkal Sally a sledovaním Matyáše. To je lepší než televize,” říká sama zpěvačka, herečka, dabérka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám