Hlavní obsah

Rocková noc v Chomutově už 23. listopadu

Novinky, Patrik Suchý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V chomutovské Kulisárně se již po třetí uskuteční událost, která se trefně jmenuje Rocková noc. Pojďme se podívat na obsazení tohoto večera a organizační podrobnosti, abychom věděli, na jakou hudební akci se to vlastně můžeme těšit.

Foto: Patrik Suchý

Plakát

Článek

Začátek večera se plánuje na dvacátou hodinu večerní a složení kapel nedá návštěvníkům šanci se ani na chvíli nudit. Kdo má k rockové hudbě alespoň trošičku blízko by tedy nemusel vstupného 80 Kč litovat.

MARRY B (Jirkov) 

Již tradičně na jeviště v Kulisárně předstoupí "skoro" domácí formace z Jirkova Marry B, jejíž uchvacující rockové melodie a celkově působivý projev frontmana rozproudí mnoha lidem krev v žilách. Parta začala koncertovat v roce 2012 a hned bylo vidět, že se nejedná o žádné amatéry, ale že mají zkušenosti z předchozích působení. ( profil kapely )

NOBLE CROPS (Litoměřicko) 

Také okres Litoměřice tam bude mít své zastoupení. A to v kapele Noble crops . Tato mladá skupina koncertuje od roku 2010. Za tři roky toho stihli opravdu dost. Obsadlili třetí příčku v loňské naději Beatu, dostali se do malého finále Rock café Cotestu (2.místo) a dokonce vyměnili frontmanku. Kapela absolvovala již přes 60 koncertů, na kterých produkuje zvuk, jaký se posluchačům (všeobecně) rocku opravdu zamlouvá. Na Nový rok jim vyjde singl "BOJUJ". ( profil kapely

SECOND CHANCE (Praha)

Skupina Second Chance funguje již od roku 2006. Složení se párkrát obměnilo, ale styl kapely zůstal stejný. Jak sami říkají: "Kapela se nedá zaškatulkovat do jednoho ze stylů metalu". Jejich zvuk je silný a celkově opravdu hard rockový. Nyní se snaží uspět v letošní Naději beatu a koncertovat po celé ČR. Na kontě mají i EP z roku 2009 s názvem Second Chance a nyní na jejich profilu přibývají písně z nového alba. ( profil kapely )

THE FINAL JAM (Louny)

Kapela uzavírající čtveřici interpretů se jmenuje The Final Jam a dle jejich slov tvoří hudbu podoubnou funku a bluesu - tedy funk/blues. Dali se dohromady teprve v roce 2012, takže kapela, jako taková, teprve začíná koncertovat. Její pojetí hudby však stojí za povšimnutí a rozhodně se nemusíte bát zklamání z nedostatku zážitků. Zpěvák Honza je totiž opravdový šoumen a nebojí se ničeho. ( profil kapely )

Chomutov se tedy může těšit na opravdu Rockovou noc.

Reklama

Výběr článků

Načítám